De ziua mea - cadou un BINE

 

Monica Sibinescu Asociatia M.A.M.E.

100% Complete
1,500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Noiembrie 2023! În curând voi împlini 64 ani! Aștept acest nou an din viața mea cu nerăbdare, curiozitate, plăcere și speranță că îmi va aduce în continuare sănătate, pace, liniște, iubire și mai multă înțelepciune și credință! Pentru toate acestea, ridic mereu rugă către Bunul Dumnezeu!

În plus, BINELE aproapelui dar și al departelui meu are o semnificație deosebită pentru mine și doresc să folosesc acest prilej pentru a veni, din nou, în sprijinul copiilor pe care îi susțin mereu cu mare drag - copiii bolnavi de care se ocupă cu abnegație și pricepere Asociația M.A.M.E, în cadrul proiectului CENTRUL STELUȚELOR! Dar, întotdeauna acest BINE sporește când ne adunăm mai mulți întru celebrarea sa.

Ce ziceți, facem din nou, ÎMPREUNĂ, BINELE de care au nevoie acești copii, pentru ca viața și copilăria lor să fie mai frumoase?

Îmi doresc tare mult să-mi fiți alături, fiecare după dorință și putință!

Vă mulțumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia M.A.M.E.  este o organizatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi sprijin copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si celor care provin din familii cu venituri reduse. Misiunea noastra este aceea de a le acorda suport la nivel emotional, psihologic, social, educational si material.

Centrul Stelutelor este unul dintre putinele centre de suport si recuperare din tara in cadrul caruia copiii bolnavi pot accesa gratuit o gama larga de terapii complementare tratamentului medical, care ii ajuta sa depaseasca mai usor perioada de confruntare cu boala. Acestia beneficiaza de fizioterapie, kinetoterapie, logopedie, consiliere nutritionala, consiliere psihologica, activitati educative si de socializare, terapie prin arta si joc, terapie multisenzoriala si prin VR (realitate virtuala), dar si de ajutor material si financiar, oferit la nevoie.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Radu Sibinescu

50 RON
Pentru o viata sanatoasa si implinita!
28 Nov 2023

Andreiuta

100 RON
Îți doresc din suflet să fii sănătoasă și să ai parte de mulți ani liniștiți, presărați cu BINE, cum numai tu știi să îl faci! O zi minunată astăzi! Mulțumim pentru că ne ești alături!
28 Nov 2023
La multi ani!
28 Nov 2023
La multi ani, Monica si sanatate copilasilor!
28 Nov 2023

Anonymous

95 RON
Sanatate, copii!
27 Nov 2023

Petruta Chiurciu

150 RON
La mulți ani, Monica!🤗La mulți ani, copilasilor!🤗🤗
27 Nov 2023

Maria Pascanu

75 RON
La mulți ani
27 Nov 2023
Copiii de la Centrul Stelutelor iti multumesc, draga Monica, pentru ca le esti aproape de multi ani! Esti minunata! Sa fii sanatoasa si fericita mereu! La multi, multi ani! 🤗♥️🌟
22 Nov 2023
22 Nov 2023

Ana

100 RON
La multi ani, Monica! Mult spor în răspândirea binelui!
17 Nov 2023

Anonymous

100 RON
Să creșteți mari, voioși, voinici, ca eroii din povești! Să fiți iubiți, ocrotiți și niciodată balaurul bolilor să nu se mai apropie de voi!
17 Nov 2023

Anonymous

30 RON
17 Nov 2023
Monica Sibinescu : Asociatia M.A.M.E.
De ziua mea - cadou un BINE