Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Monica Sibinescu Asociatia M.A.M.E.

100% Complete
1,550 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
11
Donații

Întotdeauna mi-am dorit să dau o semnificație aparte zilei de 28 noiembrie, ziua în care am văzut lumina lumii. Pe măsură ce am crescut și m-am maturizat am dorit tot mai mult nu să primesc, ci să dăruiesc eu ceva celor din jur. Pentru că eu consider că viața a fost bună cu mine și sunt atâtea suflete pe lume care au nevoie de sprijin. Și nimic nu e mai frumos decât să dăruiești bucurie celor care sunt în nevoie.

Așa că anul acesta, ca și în anii precedenți, am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei cauze dragi mie, Centrul Steluțelor al Asociației M.A.M.E. care oferă sprijin copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și celor care provin din familii cu venituri reduse.

Dacă dorești să-mi fii alături de ziua mea și să-mi faci un cadou minunat care să mă bucure până în adâncul sufletului, atunci donează orice sumă de bani pentru Centrul Steluțelor, cauza pe care o susțin.

Fiecare donație îi aduce pe acești copilași cu un pas mai aproape de o viață mai fericită, mai liniștită, de o copilărie cât mai departe de patul de spital, readucându-le zâmbetul pe față!

O donație de 50 lei acoperă costul unei ședințe de logopedie!

O donație de 100 lei asigură o ședintă de psihoterapie!

O donatie de 400 lei asigură, timp de o lună, ședintele de fiziokinetoterapie pentru un copil bolnav!  

Doar împreună putem face lumea mai bună!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia M.A.M.E.  este o organizatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi sprijin copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si celor care provin din familii cu venituri reduse. Misiunea noastra este aceea de a le acorda suport la nivel emotional, psihologic, social, educational si material.

Centrul Stelutelor este unul dintre putinele centre de suport si recuperare din tara in cadrul caruia copiii bolnavi pot accesa gratuit o gama larga de terapii complementare tratamentului medical, care ii ajuta sa depaseasca mai usor perioada de confruntare cu boala. Acestia beneficiaza de fizioterapie, kinetoterapie, logopedie, consiliere nutritionala, consiliere psihologica, activitati educative si de socializare, terapie prin arta si joc, terapie multisenzoriala si prin VR (realitate virtuala), dar si de ajutor material si financiar, oferit la nevoie.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

Roxana Ganovici

150 RON
Craciun fericit!
07 Dec 2022
Dumnezeu să vă ocrotească, dragi copii!
30 Nov 2022
Felicitări și sănătate tuturor.
29 Nov 2022
La mulți ani, Monica, sănătate multa copilașilor!!!
29 Nov 2022

Zoica Ruxandra Nedea

150 RON
Doamne ajută!
29 Nov 2022
La mulți ani, Monica, iar copilașilor sănătate multă!!
29 Nov 2022

Andreea Gabriela Mihai

200 RON
Sănătate multă, micuților, iar ție Monica, multă putere în continuare!!!
29 Nov 2022
Sanatate si bucurii copiilor!
28 Nov 2022

Maria Pascanu

200 RON
Zile senine pt steluțele pt care te implici, Monica, iar ție un sincer La mulți ani !
28 Nov 2022

Anonymous

100 RON
Cel mai frumos cadou este zâmbetul și fericirea copiilor!
23 Nov 2022
La mulți, mulți ani, dragă Monica! Ești un om minunat! ❤️⭐️🌹
20 Nov 2022