Asociatia M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E.

Tabara Stelutelor

Status: Fundraising

Asociatia M.A.M.E. organizeaza anual o tabara pentru un grup de 25 de copii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani din dorinta de a le oferi o vacanta de neuitat! Cei care participa in “Tabara Stelutelor” sunt copii care se afla in perioada de recuperare dupa o boala grava sau copii care provin din familii cu venituri reduse, ai caror parinti nu isi permit sa le plateasca participarea intr-o astfel de tabara. Copiii vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

[ Show more ]

2,511 RON

Sumă:

3

Galantomi:

23

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin efortul nostru comun, visul unor copii de a merge in prima tabara din viata lor va deveni realitate! Cei mici vor ramane cu amintiri frumoase si, totodata, vor fi ajutati de specialistii nostri, timp de o saptamana, sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si relationare, imaginatia si spiritul creativ!       

Avem nevoie de aprox. 20.000 lei pentru a oferi 7 zile de vis unui grup de 25 de copii, beneficiari ai Asociatiei M.A.M.E.!

Cu 50 de lei asiguri participarea unui copil la un atelier de terapie prin arta si joc!

Cu 100 de lei asiguri unui copil participarea la un workshop de dezvoltate personala!

Cu 800 de lei asiguri unui copil costul integral al taberei! Aceasta suma include: transportul, cazarea, masa, materialele necesare pentru participarea lui la atelierele si excursiile organizate, premiile si multe alte surprize.

Implica-ti prietenii sau colegii pentru a oferi posibilitatea unui copil bolnav sau sarac sa mearga in tabara! Donatiile, indiferent de suma, se pot face in contul Asociatiei M.A.M.E., CIF 25454339, IBAN RO03BTRL04401205N75044XX, Banca Transilvania, cu mentiunea #tabarastelutelor2017.

Va multumim in numele copiilor care se vor bucura de Tabara Stelutelor, editia 2017!