Asociatia M.A.M.E.

Asociatia M.A.M.E.

Ajutor de Urgenta

Status: Fundraising

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit care, de peste 12 ani, ofera sprijin copiilor si tinerilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania. Prin intermediul proiectului "Ajutor de urgenta", ne propunem sa strangem fonduri din comunitate astfel incat sa putem sustine diferite investigatii medicale, tratamente sau interventii chirugicale de care copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania au nevoie si care nu sunt decontate de CNAS sau nu pot fi acordate in timp util.

[ Show more ]

16,321 RON

Sumă:

10

Galantomi:

132

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Va scriu deoarece avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastra, trecem printr-o situatie disperata cu fiul nostru in varsta de 5 anisori. El a fost diagnosticat cu cancer la ochi, a inceput chimioterapia in Bucuresti, dupa care urmeaza o interventie chirurgicala si apoi iar chimioterapie. Ne-ar ajuta mult daca ne-ati oferi bani pentru a plati RMN-ul de orbita, investigatie pe care trebuie sa o efectueze copilul nostru si care nu este decontata de CNAS deoarece nu se afla pe lista investigatiilor gratuite…. Va multumim din suflet!”

Asociatia M.A.M.E. primeste zilnic astfel de solicitari de sprijin, de la parinti ai caror copiii trec prin momente grele, ca urmare a confruntarii cu diferite afectiuni grave. Pentru a putea raspunde numarului mare de cereri de ajutor, am creat un fond numit “Ajutor de Urgenta” din care sustinem financiar plata unor investigatii medicale sau tratamente necesare micilor pacienti. Doneaza pentru a oferi o sansa in plus la viata copiilor bolnavi! Ajuta-i sa se bucure de copilarie, cat mai departe de patul de spital!