Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Anca Lungu Asociatia M.A.M.E.

3% Complete
300 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
3
Donații

Zambetul cald si sincer al unor copii cu care soarta a fost nedreapta - acesta e darul la care visez acum, la 31 de ani. Imi donez ziua de nastere in acest scop si va multumesc inca de pe acum pentru contravaloarea buchetului de flori sau a cartii pe care ati fi vrut sa mi le oferiti. In schimbul lor 25 de copii bolnavi sau saraci vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si, daca va place ideea, va puteti darui si voi ziua de nastere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia M.A.M.E.  este o organizatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi sprijin copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si celor care provin din familii cu venituri reduse. Misiunea noastra este aceea de a le acorda suport la nivel emotional, psihologic, social, educational si material.

SUSŢIN PROIECTUL

Tabara Stelutelor

Asociatia M.A.M.E. organizeaza anual o tabara pentru un grup de 25 de copii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani din dorinta de a le oferi o vacanta de neuitat! Cei care participa in “Tabara Stelutelor” sunt copii care se afla in perioada de recuperare dupa o boala grava sau copii care provin din familii cu venituri reduse, ai caror parinti nu isi permit sa le plateasca participarea intr-o astfel de tabara. Copiii vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Frumos gestul, Anca! La multi ani!
18 Apr 2017

Anonymous

30 RON
16 Apr 2017
14 Apr 2017