Ajută-mă să ajut!

 

Laura Bebereche Asociatia M.A.M.E.

75% Complete
600 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
5
Donații

7 zile de bucurie, excursii în natură, ateliere de terapie prin artă și joc și multe amintiri de neuitat!

Toate acestea pentru copiii care se află în perioada de recuperare după o boală gravă și cei care provin din familii cu venituri reduse.

Acesta este cel mai frumos cadou pe care pot să-l primesc anul acesta de ziua mea!

Ajută-mă să ajut!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia M.A.M.E.  este o organizatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi sprijin copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si celor care provin din familii cu venituri reduse. Misiunea noastra este aceea de a le acorda suport la nivel emotional, psihologic, social, educational si material.

SUSŢIN PROIECTUL

Tabara Stelutelor

Asociatia M.A.M.E. organizeaza anual o tabara pentru un grup de 25 de copii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani din dorinta de a le oferi o vacanta de neuitat! Cei care participa in “Tabara Stelutelor” sunt copii care se afla in perioada de recuperare dupa o boala grava sau copii care provin din familii cu venituri reduse, ai caror parinti nu isi permit sa le plateasca participarea intr-o astfel de tabara. Copiii vor avea parte de 7 zile de bucurie, surprize, excursii in natura, ateliere de terapie prin arta si joc, workshop-uri de dezvoltare personala, concursuri de cultura generala si jocuri inedite.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Andreea BOBOCEANU

100 RON
13 Jul 2020

Anonymous

200 RON
09 Jul 2020
La mulți ani cu bucurii om frumos!
09 Jul 2020
100 RON
La multi ani, Laurita!❤️
08 Jul 2020

Ana Maria Pârciog

100 RON
08 Jul 2020