Hai sa fim alaturi de copiii diagnosticati cu cancer

 

Cristina Tane Asociatia M.A.M.E.

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Stiu ce inseamna sa lupti cu o boala grava. In urma cu aproape 4 ani, se stingea prima persoana draga mie, mama. Dupa un an si jumatate de tratament si incercari disperate, boala a fost mai puternica si lupta a fost pierduta. A urmat apoi Gabi, cea mai buna si puternica persoana pe care am cunoscut-o. Oricine l-a cunoscut, stie ce persoana minunata a fost. Apoi a urmat tatal meu, fulgerator fara a putea macar realiza ce se intampla. Stiu ca suntem in plina pandemie, iar virusul COVID-19 ajunge sa ne afecteze intr-o masura sau alta, insa CANCERUL este o boala care nu iarta.


Am ales sa sustin copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave pe care Asociatia M.A.M.E. ii ajuta prin oferirea unor servicii de suport, consiliere si recuperare socio-medicala, dar si prin plata unor tratamente medicale de care acestia au nevoie. Cu totii stim care sunt problemele sistemului medical din Romania si lipsurile pe care pacientii cu boli grave le simt puternic. Deseori, suntem nevoiti sa platim unele investigatii medicale sau medicamente care nu sunt decontate de CNAS.

Te invit si pe tine sa le fii alaturi micilor pacienti cu o donatie! Ajuta-i sa iasa invingatori din aceasta lupta grea! Iti sunt recunoscatoare si iti multumesc pentru gestul tau. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia M.A.M.E.  este o organizatie infiintata in anul 2009 cu scopul de a oferi sprijin copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si celor care provin din familii cu venituri reduse. Misiunea noastra este aceea de a le acorda suport la nivel emotional, psihologic, social, educational si material.

SUSŢIN PROIECTUL

Ajutor de Urgenta

Asociatia M.A.M.E. este o organizatie nonprofit care, de peste 12 ani, ofera sprijin copiilor si tinerilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania. Prin intermediul proiectului "Ajutor de urgenta", ne propunem sa strangem fonduri din comunitate astfel incat sa putem sustine diferite investigatii medicale, tratamente sau interventii chirugicale de care copiii diagnosticati cu cancer si alte boli grave din Romania au nevoie si care nu sunt decontate de CNAS sau nu pot fi acordate in timp util.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

2 Donații

75 RON
26 Mar 2020

Anonymous

75 RON
26 Mar 2020