Ajutor de Urgenta

“Va scriu deoarece avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastra, trecem printr-o situatie disperata cu fiul nostru in varsta de 5 anisori. El a fost diagnosticat cu cancer la ochi, a inceput chimioterapia in Bucuresti, dupa care urmeaza o interventie chirurgicala si apoi iar chimioterapie. Ne-ar ajuta mult daca ne-ati oferi bani pentru a plati RMN-ul de orbita, investigatie pe care trebuie sa o efectueze copilul nostru si care nu este decontata de CNAS deoarece nu se afla pe lista investigatiilor gratuite…. Va multumim din suflet!”

Asociatia M.A.M.E. primeste zilnic astfel de solicitari de sprijin, de la parinti ai caror copiii trec prin momente grele, ca urmare a confruntarii cu diferite afectiuni grave. Pentru a putea raspunde numarului mare de cereri de ajutor, am creat un fond numit “Ajutor de Urgenta” din care sustinem financiar plata unor investigatii medicale sau tratamente necesare micilor pacienti. Doneaza pentru a oferi o sansa in plus la viata copiilor bolnavi! Ajuta-i sa se bucure de copilarie, cat mai departe de patul de spital!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

2,260 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ajutor de Urgenta

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,260 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta imi daruiesc ziua de nastere din dorinta de a intoarce binele pe care si eu l-am primit si inca il primesc la randul meu. Stiu ce inseamna

2,000 RON Target
2,260 RON Suma